ZoekmachineOptimalisatie

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten? Je SEO optimaliseren en beter vindbaar zijn op Google of andere zoekmachines? Bij WebPhrase kunnen wij aan de hand van een SEO-audit verkennen waar nog kansen liggen voor jouw website en zorgen voor een betere vindbaarheid. Dit noemen we ook wel zoekmachineoptimalisatie.

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Simpel gezegd zijn het verschillende factoren die van invloed zijn op de positie van een website in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing zonder te adverteren. Dit noemen we ook wel organische zoekresultaten. De (volgorde van de) zoekresultaten is afhankelijk van meer dan 200 elementen – de één belangrijker dan de ander. Je kunt bijvoorbeeld denken aan gebruikerservaring, de laadtijd van een pagina, zoekwoorden, de relevantie van je teksten, het gebruik van multimedia en de linkstructuur.

Zoekmachine optimalisatie is dus een solide manier om meer klanten of bezoekers aan te trekken zonder dat je hiervoor een fors maandelijks advertentiebudget nodig hebt (en kosten per klik moet te betalen). Wanneer je een website goed optimaliseert op de belangrijkste punten, vergoot dit je kansen op een hogere positie in de zoekresultaten. En hoe hoger je website in de zoekresultaten verschijnt, hoe groter de kans dat dit klanten of bezoekers oplevert!

Zoekmachineoptimalisatie

Alle voordelen van SEO-optimalisatie op een rijtje.

Hoe werkt zoekmachineoptimalisatie?

SEO-audit

De eerste stap is het uitvoeren van een SEO-audit om de problemen op je website op te sporen en te kijken waar we nog winst kunnen behalen op het gebied van prestaties en vindbaarheid.

Optimaliseren

Aan de hand van de verbeterpunten die naar voren zijn gekomen uit de SEO-audit gaan we een plan van aanpak maken om de prestaties en online vindbaarheid van je website te verbeteren.

Beter vindbaar zijn in de zoekresultaten?

Wij helpen je graag om de prestaties en online vindbaarheid van je website te verbeteren!

zoekmachine optimalisatie

Neem contact op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een offerteaanvraag!

Stuur een bericht