WordPress-website laten maken

Wil jij een professionele WordPress-website laten maken? Dan ben je aan het goede adres! WebPhrase zorgt voor het ultieme online visitekaartje voor jouw bedrijf of merk met een complete SEO-geoptimaliseerde WordPress-website of webshop op maat.

Waarom een WordPress-website laten maken?

WordPress is een van de populairste Content Management Systemen, mede omdat het erg gebruiksvriendelijk is en ontelbaar veel mogelijkheden kent. Dit is waarom bijna de helft van alle websites gebruikmaakt van WordPress, waaronder grote internationale bedrijven als Heineken, Shell, Sony, Mitsubishi en eBay. Hoewel WordPress ooit begonnen is als blogplatform, is het platform door de jaren heen sterk ontwikkeld qua functionaliteiten en creatieve vrijheid. Daarom is WordPress tegenwoordig ook zeer geschikt voor zakelijke websites, zoals bedrijfspagina’s, boekingssystemen, portfolio’s en webshops.

Hoewel WordPress erg gebruiksvriendelijk is, kost het vaak veel tijd en moeite om het wiel zelf uit te gaan vinden. Daarbij kun je deze tijd vaak veel beter gebruiken om te netwerken, klanten te bedienen en je bedrijf of merk naar het volgende niveau te tillen. Daarom neemt WebPhrase je deze taken graag uit handen met een op maat gemaakte WordPress-website die volledig wordt aangepast naar eigen wensen, behoeften en doelen. Samen gaan we het beste potentieel uit jou en jouw bedrijf te halen en een succesvol project opzetten!

WordPress

Alle voordelen van een WordPress-Website op een rijtje

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij WebPhrase bieden wij – afhankelijk van de behoefte – verschillende mogelijkheden als je een website wil laten maken.
Voor de inrichting van je website kun je denken aan de volgende opties:

Framework

Met Framework zorgen wij voor de volledige lay-out van de website, maar lever je zelf de teksten en foto’s aan om de pagina’s mee te vullen.

Optimalisatie

Bij optimalisatie zorgen wij voor de lay-out en optimaliseren we de aangeleverde teksten voor een betere online vindbaarheid en kunnen we de website uitbreiden met foto’s.

Full Service

Met Full Service verzorgen wij de lay-out, eventuele foto’s én schrijven we SEO-geoptimaliseerde teksten die passen bij de tone of voice van jouw bedrijf.

In principe worden onze websites standaard opgeleverd met hosting, domeinnaam en een SSL-certificaat voor een beveiligde verbinding. Ook zijn al onze websites responsief, wat betekent dat je website goed uit de verf komt op alle apparaten (mobiel, tablet en pc). In overleg worden alle overige functionaliteiten toegevoegd die nodig zijn om jouw website tot een nog groter succes te maken. Je ontvangt ook je eigen beveiligde inlog voor WordPress, zodat je zelf altijd de mogelijkheid hebt om aanpassingen door te voeren. Wil je dit liever aan ons over laten? Dat kan natuurlijk ook, want we bieden ook de mogelijkheid tot website onderhoud!

WordPress Website laten maken?

Wij ontzorgen je graag met een volledig op maat gemaakte WordPress-website.

WordPress Website

Neem contact op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een offerteaanvraag!

Stuur een bericht