Website onderhoud

Een website onderhouden is niet alleen belangrijk voor het goed functioneren ervan, maar ook voor extra zekerheid met back-ups, het up-to-date houden van de beveiliging en relevantie van de inhoud. Daarom maken wij niet alleen websites, maar verzorgen wij ook website onderhoud.

Waarom website onderhoud?

Je website onderhouden is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering. Je wil dat de inhoud relevant blijft voor je bezoekers en dat alles naar behoren werkt. Wist je dat het je zelfs klanten kan kosten als er verouderde informatie op je website staat, links niet goed werken of wanneer bepaalde functies voor een optimale gebruikerservaring ontbreken? Daarnaast zit er ook nog een cruciaal beveiligingsaspect aan het goed up-to-date houden van je website. Het niet onderhouden van je website levert namelijk risico’s op. Je website is kwetsbaarder voor aanvallen van hackers en dit betekent ook dat de persoonlijke gegevens van je klanten of bezoekers niet veilig zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Website onderhoud

Alle voordelen van een goed onderhouden website op een rijtje.

Wat zijn de mogelijkheden?

WebPhrase biedt verschillende mogelijkheden voor website onderhoud. Wij maken hierbij geen onderscheid tussen een website die je door ons laat maken of een reeds bestaande website – wij onderhouden voor iedereen!

Maandelijks

Het maandelijks onderhoud kun je zien als een maandabonnement om jou volledig te ontzorgen. Wij zorgen onder andere voor wekelijkse updates, back-ups, bieden ondersteuning bij het actualiseren van de content op je website en zorgen dat alles blijft werken voor een optimale gebruikerservaring. Op deze manier ben je verzekerd van een website die volledig up-to-date is.

Flexibel

Bij flexibel onderhoud kunnen er afspraken gemaakt worden over de frequentie en inhoud van je website onderhoud. Zo zit je nergens aan vast, maar zorg je wel dat je website op bepaalde momenten de hoognodige updates krijgt.

Wanneer je een website of webshop door ons laat maken en kiest voor maandelijks onderhoud, zijn de maandelijkse hosting en je domeinnaam met updates van je SSL-certificaat voor een beveiligde verbinding altijd bij de prijs inbegrepen.

Wil jij een veilige website of webshop?

Wij helpen je graag met het up-to-date houden van je website of webshop met website onderhoud!

website onderhoud

Neem contact op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een offerteaanvraag!

Stuur een bericht