Webshop laten maken

Wil jij een professionele webshop laten maken? Dan ben je aan het goede adres! WebPhrase zorgt voor een prachtige online etalage voor jouw producten of merk met een complete SEO-geoptimaliseerde webshop op maat.

Waarom een Webshop laten bouwen?

Je loopt door de winkelstraat en aan beide kanten heb je een soortgelijke winkel zitten. De winkel aan de ene kant heeft een prachtig ingerichte etalage dankzij een professionele etaleur. De winkel aan de andere kant heeft een rommelige etalage die waarschijnlijk is ingericht door een onervaren medewerker. Welke winkel stap je binnen? In de meeste gevallen zal de nette etalage meer aantrekkingskracht hebben, waardoor hier (onbewust) de voorkeur naar uitgaat. Zo werkt het ook met een webshop. Wanneer mensen een webshop bezoeken, is de uitstraling het eerste wat mensen zien en dan wil je een goede eerste indruk maken. Een webshop is echter veel meer dan alleen maar een mooie etalage, wat producten toevoegen en hopen dat klanten komen aanwaaien.

Je wil dat klanten de producten goed kunnen vinden; niet alleen op de webshop zelf, maar ook via andere kanalen. En als de producten eenmaal gevonden zijn, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat de teksten overtuigend zijn, zodat het de klant aanzet tot het daadwerkelijk kopen van een product of dienst. Daarvoor heb je onder andere een goed beveiligde betalingsomgeving nodig, waarbij de gegevens van de klant veilig verzonden kunnen worden. En zo zijn er nog veel meer aandachtspunten bij het opstarten van een webshop. Daarom is een webshop laten bouwen door een professional zeker geen overbodige luxe. Op die manier weet je zeker dat je webshop aan alle belangrijke punten voldoet op het gebied van design, vindbaarheid en veiligheid!

Uitbesteden Webshop

Alle voordelen van een webshop laten bouwen op een rijtje.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij WebPhrase bieden wij – afhankelijk van de behoefte – verschillende mogelijkheden als je een webshop wil laten bouwen. Je kunt hierbij denken aan de volgende opties:

Framework

Bij Framework zorgen wij voor de lay-out van de webshop, maar ben je zelf verantwoordelijk voor de inrichting en het aanleveren van de teksten en productfoto’s.

Optimalisatie

Bij optimalisatie zorgen wij voor de lay-out, de inrichting van de webshop en optimalisatie van de aangeleverde teksten en productfoto’s voor een betere online vindbaarheid.

Full Service

Met Full Service zorgen wij voor een volledig uitgeruste en complete webshop met SEO-geoptimaliseerde teksten die passen bij de tone of voice van jouw bedrijf.

In principe wordt de webshop standaard opgeleverd met hosting, domeinnaam en een SSL-certificaat voor veilige online betalingen. Ook zorgen wij dat de webshop responsief is, wat betekent dat je webshop op alle apparaten (mobiel, tablet en pc) geheel naar behoren werkt. In overleg worden alle overige functionaliteiten toegevoegd die nodig zijn om jouw webshop tot een nog groter succes te maken. Je ontvangt ook je eigen beveiligde inlog, zodat je zelf altijd de mogelijkheid hebt om aanpassingen door te voeren of nieuwe producten toe te voegen. Wil je dit liever aan ons over laten? Dat kan natuurlijk ook, want wij bieden ook de mogelijkheid tot website onderhoud!

Webshop laten bouwen?

Wij ontzorgen je graag met een volledig op maat gemaakte webshop!

Webshop

Neem contact op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een offerteaanvraag!

Stuur een bericht