Website & Social Media Visuals

Infographics nodig voor je website? Templates voor je social media platforms? Icons voor je highlights op Instagram? Webphrase creëert visuals die naadloos aansluiten bij jouw huisstijl en bijdragen aan een consistente uitstraling op alle platforms.

Wat zijn Visuals?

De online informatiestroom is de afgelopen jaren ontzettend toegenomen en dat zie je terug in de populariteit van beeld. Visuals stellen je in staat om te communiceren in de vorm van beelden, objecten en/of kleuren. Dit kunnen bijvoorbeeld afbeeldingen zijn, maar ook infographics, templates, icoontjes en illustraties. Met visuals kun je een merkidentiteit en boodschap kracht bijzetten, informatie onder de aandacht brengen in beeldvorm en in het oog springen van potentiële klanten. Kortom, het is een goede manier om de aandacht te trekken van je doelgroep.

Hoe kun je Visuals gebruiken?

Vooral op social media zie je beeld steeds belangrijker worden. De bijschriften worden minder vaak gelezen en met beeld kun je op een compacte, creatieve manier informatie onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan het aankondigen van een sale, online cursus of open dag, een (nieuw) product uitlichten, icoontjes voor je highlights, infographics en het delen van quotes of lijstjes. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat mensen eerder neigen naar een feed met een consistente “look” en visuals vaker gedeeld worden. Zeg maar hallo nieuwe volgers!

Visuals zijn overigens niet alleen erg handig voor social media, maar ook voor op je website. Goede visuals kunnen je boodschap kracht bij zetten en kunnen je bezoekers helpen om snel relevante informatie tot zich te nemen. Zo kun je bijvoorbeeld lange teksten samenvatten in een overzichtelijk beeld, maar ook extra aandacht vestigen op belangrijke informatie. Denk hierbij aan infographics, benadrukken van resultaten of een schematische weergave van een onderzoek.

Visuals

Alle voordelen van Visuals op een rijtje.

Visuals van WebPhrase

Onze service beperkt zich niet tot alleen een ontwerpen van visuals. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij ook captions voor social media, promotiematerialen of andere documentatie aanleveren.

Wij betrekken je graag zoveel mogelijk bij het creatieve proces. Daarom vinden wij het belangrijk om jou en je bedrijf eerst te leren kennen, zodat we de sfeer kunnen proeven en kunnen zorgen dat alle beelden naadloos aansluiten bij het bedrijfsimago, de merkidentiteit en de huisstijl. Dit betekent dat we de ontwerpen eerst in concept aan je voorleggen en aanpassen waar nodig!

visuals

Hoe werkt het?

Brainstorm

Tijdens een brainstormsessie gaan we samen kijken wat jouw bedrijf of merk nodig heeft. Aan de hand van de wensen en doelen gaan we kijken welke beelden het beste aansluiten bij de behoeften.

Design

Tijdens het ontwerpen gebruiken we de huisstijl en de merkidentiteit als uitgangspunt voor de visuals. Aan de hand van de wensen ga ik een aantal ontwerpen maken en aan je voorleggen.

Edit

Vervolgens kun je feedback geven op de concept visuals. Aan de hand van de feedback zullen we de ontwerpen aanpassen en verder naar wens uitwerken. Het eindproduct wordt digitaal aangeleverd.

Visuals laten ontwerpen voor website of social media?

Wij helpen je graag om je boodschap extra kracht bij te zetten met herkenbare beelden!

visuals

Neem contact op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een offerteaanvraag!

Stuur een bericht