Over WebPhrase

WebPhrase is een jonge en gepassioneerde onderneming met kernkwaliteiten als betrokkenheid, persoonlijke aandacht en het leveren van maatwerk. Met een breed scala aan webgerelateerde diensten biedt WebPhrase oplossingen op maat voor ondernemers. Op zoek naar creatieve SEO-teksten? Wil je een professionele WordPress-website laten maken en onderhouden? Of wil je graag strakke promotiematerialen of beter vindbaar zijn op Google? Dan ben je bij WebPhrase aan het goede adres!

Over WebPhrase

Even voorstellen...

Mijn naam is Caitlin, het gezicht achter WebPhrase. Na een aantal jaren rechten te hebben gestudeerd, heb ik besloten het roer volledig om te gooien en dingen te gaan doen waar ik blij van word. Voor mij betekent dit dat ik lekker creatief bezig wil zijn en de vrijheid heb om mijn werk te doen waar ik wil, want ik ben graag onderweg.

Het bouwen van websites is eigenlijk begonnen als hobby. Ik schrijf graag en wilde mijn reisavonturen graag delen, dus startte een reisblog. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gedaan, waardoor ik mijn kennis mocht uitbreiden en zo kwamen een aantal mooie projecten op mijn pad. En zeg nu zelf: hoe mooi is het als je van je hobby je beroep kunt maken?

Caitlin van der Kuilen

Caitlin van der Kuilen - ©FotostudioWierd

Onze Kernwaarden

WebPhrase Maatwerk
Maatwerk

Wij geloven niet in "one size fits all". Elk bedrijf is anders en daarom stemmen we elk project af op de persoonlijke wensen en behoeften.

WebPhrase out of the box
Out of the Box

Wij houden niet van in hokjes denken. "The sky is the limit", dus we laten de creativiteit graag op de vrij loop en dagen je uit om dit ook te doen!

WebPhrase maatwerk
Persoonlijk

Persoonlijke en heldere communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Dit zorgt niet alleen voor een optimale samenwerking, maar ook voor een beter eindresultaat.

WebPhrase Betrokkenheid
Betrokken

Waarom moeilijk doen als het samen kan?! Wij leren je graag wat beter kennen, zodat we het beste potentieel uit jou en jouw bedrijf kunnen halen met een succesvol project!

WebPhrase Projecten

Onze Werkwijze

“One size fits all” is vaak te mooi om waar te zijn. Elk bedrijf is anders en heeft eigen behoeften. Daarom werken wij niet met vaste prijzen, maar met op maat gemaakte offertes.

Na het accepteren van de offerte plannen we een kennismakingsgesprek om specifieke wensen en behoeften door te spreken. Aan de hand daarvan leggen we een plan van aanpak of moodboard voor. Dit wordt de leidraad voor het desbetreffende project.

Tijdens de uitvoering van de opdracht zullen er tussentijdse rapportages en evaluaties plaatsvinden. Zo houd je zelf controle over het project en kunnen we bijsturen waar nodig!

Wie wij zijn

WebPhrase is een betrokken eenmanszaak, waarbij jouw project nooit als een nummertje wordt behandeld. Elk project is anders, iedere persoon is anders en niet elk bedrijf heeft dezelfde doelen of wensen. Daarom gaan we bij WebPhrase uit van het unieke karakter van jou en je bedrijf. Je website is namelijk veel meer dan alleen een visitekaartje; het gaat om beleving, persoonlijkheid, functionaliteit en natuurlijk ook om conversies.

Persoonlijke en heldere communicatie staan hoog in het vaandel voor een optimale samenwerking. Dus wat kun je van mij verwachten? Een hands-onmentaliteit, iemand die met je meedenkt en zegt waar het op staat.

Onze projecten

Ontspannen op het Werk

Websiteontwikkeling, onderhoud, content en promotiematerialen.

Hair & Styling Academy

Websiteontwikkeling, content, promotiematerialen en virtual assistance.

Massagepraktijk Your Season

Websiteontwikkeling, content, zoekmachineoptimalisatie en onderhoud.

KeyContent

SEO-teksten.

Websiteplanet

SEO-teksten en lokalisatie.

Benieuwd wat WebPhrase voor jou kan betekenen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, meer informatie op te vragen of een kennismakingsgesprek!