Ontspannen op het Werk

Volledige (op)bouw en maandelijks onderhoud van de zakelijke website van Ontspannen op het Werk, schrijven van SEO-teksten, ontwikkelen van huisstijl en logo, marketing- en promotiematerialen, bedrijfsondersteuning op maat, integratie met WhatsApp op de persoonlijke website, eerste opzet Facebookpagina.

Ontspannen op het Werk

WebPhrase is verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling van de website van Ontspannen op het Werk. Naar aanleiding van de persoonlijke voorkeuren van de klant qua kleuren, tone of voice en mogelijkheden, is een zakelijke, maar speelse website gecreëerd die perfect aansluit bij de wensen van de eigenaresse.

Wij hebben een huisstijl ontwikkeld en een logo ontworpen, maar ook SEO-geoptimaliseerde teksten geschreven voor de hele zakelijke en persoonlijke website, een integratie met WhatsApp voor boekingen via de persoonlijke website en een eerste opzet voor een Facebookpagina gemaakt. Daarnaast hebben wij ook visitekaartjes, flyers, een brochure en een roll-up banner ontworpen. Tevens zorgen wij tot op heden nog steeds voor de hosting en het onderhoud van beide websites en helpen wij regelmatig met wat bedrijfsondersteuning.

website Ontspannen op het Werk
"Ik ben erg blij en tevreden met mijn website. De samenwerking met Caitlin is echt top. Ze is heel snel in de communicatie/terugkoppeling, ze heeft veel ervaring en komt met goede ideeën en oplossingen. Ze is professioneel, maar als persoon heel fijn om mee te werken. Dankjewel voor al je hulp en al je werk!"
logo ontspannen op het werk
Renate Groot
Eigenaresse & Massagetherapeut

Promotiemateriaal Ontspannen op het Werk

buitenkant folder ontspannen op het werk
binnenkant folder
banner full body care

Andere Projecten

Your Season

Websiteontwikkeling, content en websiteonderhoud.

Hair & Styling Academy

Websiteontwikkeling, content, promotiematerialen en virtual assistance.

SEO-teksten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen een succes maken van jouw volgende project!

Projecten Samenwerken

Neem contact op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een offerteaanvraag!

Stuur een bericht