Massagepraktijk Your Season

Volledige (op)bouw en maandelijks onderhoud van de website, schrijven van SEO-teksten en eerste opzet Facebookpagina van Massagepraktijk Your Season Purmerend.

Massagepraktijk Your Season

WebPhrase is verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling van de website van Massagepraktijk Your Season. Naar aanleiding van de wensen van de klant qua kleuren, tone of voice en mogelijkheden, is een rustige aardse website gecreëerd die perfect aansluit bij het bedrijf.

Wij hebben een huisstijl ontwikkeld en het bestaande logo hierop aangepast. Verder hebben wij SEO-geoptimaliseerde teksten geschreven voor de website en blog, een boekingssysteem opgezet waarbij aanbetalingen mogelijk zijn, de mogelijkheid geboden om cadeaukaarten te verkopen en een eerste opzet voor een Facebookpagina gemaakt. Tevens zorgen we tot op heden nog steeds voor de hosting, het maandelijkse onderhoud van de website en de afhandeling van het betaalsysteem.

Website massagepraktijk Your Season
"Door de samenwerking is het resultaat af te lezen in onze prachtige website! Afspraken worden nagekomen en transparantie is een welkome aanvulling."

SEO-geoptimaliseerde blogs voor Massagepraktijk Your Season

Hot Stones Massage - Alles wat je moet weten

Hot Stones Massage – Alles wat je moet weten

Hot Stones Massage vindt steeds meer bekendheid. Maar hoe werkt het en wat is het nut van deze stenen? Lees er alles over in onze blog!

Wat is een klankschaal massage? - Massagepraktijk Your Season

Wat is een klankschaal massage?

Bij Your Season kun je de gekozen behandeling uitbreiden met een klankschaal massage. Maar wat is dit eigenlijk en wat is de meerwaarde?

Etherische olie massage: wat zijn de voordelen? - Your Season

Etherische olie massage: wat zijn de voordelen?

Your Season gebruikt puur biologische massageolie in combinatie met etherische oliën. Wat zijn de voordelen van een etherische olie massage?

Waarom massage op je to-do-list hoort

Waarom massage op je to-do-list hoort

Waarom massage op je to-do-list hoort: dit zijn de gezondheidsvoordelen en de redenen waarom je eigenlijk vaker een massage zou moeten nemen!

Andere Projecten

Ontspannen op het Werk

Websiteontwikkeling, content en promotiematerialen.

Hair & Styling Academy

Websiteontwikkeling, content, promotiematerialen en virtual assistance.

Websiteplanet

SEO-teksten en lokalisatie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen een succes maken van jouw volgende project!

Projecten Samenwerken

Neem contact op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een offerteaanvraag!

Stuur een bericht