Logo & Huisstijl

Een logo en huisstijl zijn onderdeel van de identiteit van jouw bedrijf of merk. Met een logo en een bijpassende huisstijl kun jij je onderscheiden van de concurrentie en herkenbaar maken voor je klanten, maar ook een deel van je boodschap uitdragen. WebPhrase helpt je hier graag bij!

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is een samenspel van grafische elementen als een logo, kleurenpalet, lettertype en opmaak. Een huisstijl zorgt voor consistentie bij het uitdragen van jouw boodschap, omdat je dezelfde uitstraling kunt gebruiken bij iedere vorm van communicatie. Denk hierbij aan je website, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, promotiematerialen, social media en advertenties. Wanneer je een sterke merkidentiteit creëert, kan het je helpen je boodschap effectiever over te brengen en een voorsprong op je concurrentie te bemachtigen door jezelf van hen te onderscheiden. Daarbij trekt het de aandacht van potentiële klanten en zorgt het ervoor dat je hun aandacht vast weet te houden. Het is als het ware een onderdeel van je algehele bedrijfsimago.

Logo en Huisstijl

Alle voordelen van een logo & huisstijl op een rijtje.

Hoe werkt het?

Brainstorm

Tijdens een brainstormsessie leren we jou en de organisatie graag beter kennen. Samen gaan we kijken wat de wensen en doelen zijn, zodat we met het bedrijfsimago kunnen versterken.

Design

Aan de hand van de brainstormsessie gaan we voor je aan de slag en starten we met de ontwerpfase. Tijdens de ontwerpfase gaan we aan de hand van jouw wensen een aantal ideeën uitwerken en voorleggen.

Edit

Wanneer jij hebt gekozen voor een concept uit de ontwerpfase, gaan we deze definitief uitwerken met de eventuele op- of aanmerkingen tot je helemaal tevreden bent over het resultaat.

Heb je al een logo? Geen probleem! In dat geval kunnen we aan de hand van het logo een huisstijl ontwikkelen die naadloos aansluit bij het logo. Wil je alleen een logo? Dat kan natuurlijk ook!

Onze service beperkt zich niet tot alleen een ontwerp en opmaak van briefpapier. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij ook professionele visitekaartjes, promotiematerialen, standaardopmaak van je e-mails met handtekening of social media templates en icons ontwikkelen.

Wij betrekken je graag zoveel mogelijk bij het creatieve proces. Daarom vinden wij het belangrijk om jou en je bedrijf eerst te leren kennen, zodat we de sfeer kunnen proeven en kunnen zorgen dat alles naadloos aansluit bij het bedrijfsimago en de merkidentiteit. Dit betekent ook dat wij pas klaar zijn als jij volledig tevreden bent met het resultaat!

logo en huisstijl

Logo en/of huisstijl laten ontwerpen?

Wij helpen je graag om je merkidentiteit te versterken met een logo en/of huisstijl!

logo & huisstijl

Neem contact op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een offerteaanvraag!

Stuur een bericht