Hair & Styling Academy

Volledige (op)bouw en maandelijks onderhoud van de website, schrijven van SEO-teksten, ontwikkelen van promotionele roll-up banner, separaat subdomein, boekingssysteem voor inschrijvingen, eerste opzet Facebookpagina van de Hair & Styling Academy en bedrijfsondersteuning op maat.

WebPhrase is verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling van de website van de Hair & Styling Academy. Er is een stoere en strakke website gecreëerd, welke volledig aansluit bij de wensen van de klant.

Wij hebben een huisstijl ontwikkeld en een logo ontworpen, maar ook SEO-geoptimaliseerde teksten geschreven voor de gehele website en een inschrijfsysteem opgezet waarbij aanbetalingen mogelijk zijn. Ook hebben we een integratie opgezet met een e-mailmarketingprogramma, zodat geïnteresseerden zich op een wachtlijst kunnen zetten en een eerste opzet voor een Facebookpagina gemaakt. Daarnaast is er ook nog een subdomein ontwikkeld voor een separaat project, een promotionele banner ontworpen en divers promotiemateriaal. Tevens zorgen we tot op heden nog steeds voor de hosting en het maandelijkse onderhoud van de website, bieden we bedrijfsondersteuning op maat en leveren visuals voor social media en reclamedoeleinden.

Hair & Styling Academy
Ik ben megablij met WebPhrase! Ze heeft mijn website gemaakt boven verwachtingen en ideeën waar ik zelf niet op had gekomen. Ze reageert megasnel, heeft mijn folder en visitekaartjes ontwikkelt, mijn reclameborden gemaakt en alle studieboeken geschreven. Zonder WebPhrase had ik niet mijn bedrijf gehad zo als hij nu is. Ik zou Webphrase aan iedereen aanraden!
logo hair & styling academy
Pascal Uriot
Oprichter & Vakdocent

Promotiematerialen

Promotiemateriaal Hair & Styling Academy
Banner Hair & Styling Academy

Andere Projecten

Ontspannen op het Werk

Websiteontwikkeling, content en promotiematerialen.

Massagepraktijk Your Season

Websiteontwikkeling, content, maandelijks onderhoud en bedrijfsondersteuning.

Robin's Yoga

Logo & huisstijl

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen een succes maken van jouw volgende project!

Projecten Samenwerken

Neem contact op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of een offerteaanvraag!

Stuur een bericht